Ensi Çelësin e zemrës Testo

E tani un do hap fleten

Fleten e volum tjeter

Qe do nis me ty

Un jetoj per ty

E Kujtimin ton te vjeter

Panoramen ton te jetes

Qe e kam me ty

Do ja shkruaja ty

Se do jem per ty,do jem aty

Se do jem per ty,do jem aty

Pergjithmon

E jotja un jam II

Se ti e ke qelsin e zemres

E ke qelsin e zemres

Do’t mungoja dhe nese nuk do te,

Takoja kurr

E ke qelsin e zemres

E ke qelsin e zemres

E qfar do ti nga un,

Do kesh gjithmon

se per mua je frymarrje

emri yt ne vena me flet

me shiko ne sy

boten jap per tyyy

se do jem per ty,do jem aty

se do jem per ty,do jem aty

pergjithmon

e jotja un jam

Se ti e ke qelsin e zemres

E ke qelsin e zemres

Do’t mungoja dhe nese nuk do te,

Takoja kurr

e ke celsin e zemres

e ke celsin e zemres

e cfar do ti nga un,

do e kesh gjithmon

do bertas me ty

mbase do tshaj ty

do merzitemi pa fund

e di do ket lot

e di do jen kot

betohem para teje sot

sdo te flas me ty

1 dit ndoshta 2

ndjenja jon tgjitha i mund

betohem un soot

e jotja un jaammm

se ti e ke celsin e zemres

ti e ke celsin e zemres

no no no no no nooooo

yeeeeieeeiii

Se ti e ke qelsin e zemres

E ke qelsin e zemres

Do’t mungoja dhe nese nuk do te,

Takoja kurr

e ke celsin e zemres

e ke celsin e zemres

e cfar do ti nga un,

do e kesh gjithmon

e cfar do ti nga un

do e kesh gjithmon