Ensi Dikush Te Do Testo

Endrra tretet dhe zemra meket

Kujtimi yt dhe shpirtin tim ma zgjon

Te t gjej nis edhe qiellin gris

Kur e ndjen se dikush te do

Je qielli im ne ty fluturoj un

Ne krahet e tua

Lart atje lart ne boten tende

Merrme dhe mua

Kroken pas kthej qe te te shoh ty

Shoh vetem hije

Por prap e ndiej se jemi ne te dy

Krah dashurie

Endrra tretet dhe zemra meket

Kujtimi yt dhe shpirtin tim ma zgjon

Te t gjej nis edhe qiellin gris

Kur e ndjen se dikush te do

Je qielli im ne ty fluturoj un

Ne krahet e tua

Tek ty gjej prene e jetes time

Qe kam kerkuar

Endrra tretet dhe zemra meket

Kujtimi yt dhe shpirtin tim ma zgjon

Te t gjej nis edhe qiellin gris

Kur e ndjen se dikush te do

Endrra tretet dhe zemra meket

Kujtimi yt dhe shpirtin tim ma zgjon

Te t gjej nis edhe qiellin gris

Kur e ndjen se dikush te do