Ensi Edhe 1 Here Testo

Eshte nje moment

edhe nje dite

eshte thjesht nje caste

qe shum e kam prit

Ishte nje enderr e vjeter

Jeta ime ne nje dimension tjeter

Sot me ty pran e kam dashurin

Sot me ty pran e kam dhe lirin

Dua te ngjitem atje lart te shoh yjet qe me mua jane..

Ref:

Edhe 1 here te ngjitem lart

Edhe 1 here te ndjej pasionin e zjart

Edhe 1 here te jem aty

Edhe 1 here te shikoj yjet si ti

Edhe 1 here te shkoj me lart

Edhe 1 here dua te jem me ty pran

Edhe 1 here edhe 1 here ti kthejm kujtimet si ateher.

Eshte nje moment

edhe nje dite

eshte thjesht nje caste

qe shum e kam prit

Ishte nje enderr e vjeter

Jeta ime ne nje dimension tjeter

Sot me ty pran e kam dashurin

Sot me ty pran e kam dhe lirin

Dua te ngjitem atje lart te shoh yjet qe me mua jane..

Ref:

Edhe 1 here te ngjitem lart

Edhe 1 here te ndjej pasionin zjart

Edhe 1 here te jem aty

Edhe 1 here te shikoj yjet si ti

Edhe 1 here te shkoj me lart

Edhe 1 here dua te jem me ty pran

Edhe 1 here edhe 1 here ti kthejm kujtimet si ateher.

Ejjjiii ouuu uuu nananana naa

Edhe 1 here te ngjitem lart

( Te ngjitem lart)

Edhe 1 here te ndjej personin e zjart

Edhe 1 here te jem aty

( Te jem aty )

Edhe 1 here te shikoj yjet si ti

Edhe 1 here te shkoj me lart

Edhe 1 here dua te jem me ty pran

Edhe 1 here edhe 1 here ti kthejm kujtimet si ateher.

uuuu ooouu jeee jeee ee…….