Ensi Ekzistoj Testo

E Mbeshteta Koken Ne Krahet e tua.

Dhe Papritur Dita Ime Behej Me E Mir Me Ty Shpirt

Ti Kotelja Ime, Buzqeshja Ime.

Mos Ndalo Me Thuaj Mos Ndalo

Lart Mbi Re,Do Jem Gjat Un Besoj Ne Endrën Ton.

Ti Je Dielli Im Qe Nga Dita Kur ne krah me More

Tani Duart Me Dridhen Por Kam Frike

E Nuk E Mendoja Kaq e Thjesht

Dua Vetem Te T’besoj,Te Besoj Si Veten

Tani Duart Me Dridhen Por Kam Frike

E Nuk E Mendoja Kaq e Thjesht

Dua Vetem Te T’besoj

Faleminderit Qe Ekzistoj

Dhe Ne Nje Dit Si Gjith Te Tjerat Ti M’ofrove Buzqeshjen Baby Ti Je,Dua Nje Serenat dhe me trupin tim luaj

Nje Telefon disa sms

Nat Te Tëra qe tkam Pritur Qe Te Vije Ti babyy

Un E Kuptoj Qe Tani Un Jam Ngrir Kur Me Puthje Ti

Atje Jem Gjat Un Besoj Ne Endrrën Ton

Ref..2x

Ti Je Dielli Im Qe Nga Dita Kur ne krah me More

Tani Duart Me Dridhen Por Kam Frike

E Nuk E Mendoja Kaq e Thjesht

Dua,Dua,Dua Te T’besoj,Te Besoj Si Veten

Tani Duart Me Dridhen Por Kam Frike

E Nuk E Mendoja Kaq e Thjesht

Dua Vetem Ty T’besoj

Faleminderit Qe Ekzistoj

Ti Je Si Nje Engjell Qe e Prita Shum…

Ti Je Si Nje Engjell Qe e Dua Shum…

Ref…

Tani Duart Me Dridhen Por Kam Frike

E Nuk E Mendoja Kaq e Thjesht

Dua,Dua,Dua Te T’besoj,Te Besoj Si Veten

Tani Duart Me Dridhen Por Kam Frike

E Nuk E Mendoja Kaq te Thjesht

Dua Vetem Ty T’besoj

Faleminderit Qe Ekzistoj

Tani Duart Me Dridhen

Nuk E Dija Kaq Te Thjesht

te lutem ??????

Me Bëre Per Vete Shum Leht