Ensi Lulet Mbledh Për Hënën Testo

Në burgun që shikon njerëzit mezi rrinë

më thuaj pse jetën kalon në vetmi ti

një mbretëreshë e yjeve ti je

por një mik nuk ke

dhe mërzitesh

kam frikë se mos venitesh

Sa keq më vjen një shok nuk gjen

ta dish se vetmia s`di ç`është dashuria

dhe kur ti dashurinë do ta provosh

më tepër do ndriçosh

une të lutem

ti dashuro të lutëm

(refren)

Në je Hënë e plotë apo mos je gjysëm Hëne

sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje

dhe ulesh në zemra

dhe çel mijëra endrra

lëndinave bredh….

Lulet mbledh për Hënën

(fund refreni)

Sa keq më vjën një shok nuk gjen

ta dish se vetmia s`di ç`është dashuria

dhe kur ti dashurinë do ta provosh

më tepër do ndriçosh

une të lutem

ti dashuro të lutëm

(refren)

Në je Hënë e plotë apo mos je gjysëm Hëne

sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje

dhe ulesh në zemra

dhe çel mijëra endrra

lëndinave bredh….

Lulet mbledh për Hënën

(refren)

Në je Hënë e plotë apo mos je gjysëm Hëne

sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje

dhe ulesh në zemra

dhe çel mijëra endrra

lëndinave bredh….

Lulet mbledh për Hënën