Ensi Per Nje çast Me Ndali Zemra Testo

Për një çast, më ndali zemra, s’ishe ti,

Shpirtin sonte, ma trazove përsëri

Më kujtohet ,sa shumë prisja,

Që të ndjeja erën tënde

Kthehu, dhe një herë të të shihja.

Ëndrra gjumin ,ma këputi e më zgjoi ,

Mbi nënkres të ndjeva frymën, ku je ti ,

Puthjet ende janë të nxeta,

S’na i ftoh dot largësia.

Eja ,mos u fshih vetëm në ëndrra.

Unë dhe ti ,

Lusnim natën që edhe pak të zgjaste,

Të mos kish agim ,

Edhe dielli fare të mos lindte,

Vetëm unë dhe ti ,

Lusnim natën që pafund të zgjaste

Të mos kish mbarim,

Edhe dielli atë ditë të shuhej ,

Ndarje të mos kish

Nëse mijëra kilometra sot na ndajnë .

Ref.

Mos më thuaj humbi dashuria

Më të madhe e bën largësia

Eja zemer netët ti përcjellim si dikur

Dashuria nis me ty ,me ty mbaron

Je kuptimi që merr dita sa fillon

Puthjet ende janë të nxehta

S’na i ftoh dot largësia

Eja, mos u fshih vetëm në ëndrra

Unë dhe ti

Lusnim natën që edhe pak të zgjaste

Të mos kish agim

Edhe dielli fare të mos lindte

Vetëm unë dhe ti

Lusnim natën që pafund të zgjaste

Të mos kish mbarim

Edhe dielli atë ditë të shuhej

Ndarje të mos kish..Ndarje te mos kish..ooo…oo

Unë dhe ti

Lusnim natën që pa fund të zgjaste

Të mos kish mbarim

Edhe dielli atë ditë të shuhej

Ndarje të mos kish

nese mira kilometra sot na ndajn

Ref.

Mos më thuaj humbi dashuria

Më të madhe e bën largësia

Eja zemer netët ti përcjellim si dikur

Mos më thuaj humbi dashuria

Më të madhe e bën largësia

Eja zemer netët ti përcjellim si dikur

Mos më thuaj humbi dashuria

Më të madhe e bën largësia

Eja zemer ..ejaaa si dikur..