Ensi Ring the alarm Testo

REF. 2x:

Can I, Can I, Can I ring the alarm

pa kuptu kam fillu duke t’dasht

baby, baby, baby you shot me down

I’m in love yeah! I’m in… I’m in love yeah!

Don me m’pas, sonte ta kam thene “JO”

m’vjen inat se ti po m’lexon “PO”

sa t’kam larg vetem nata po m’shkon

honey ti me mungon

Ndjenjen un e kam t’shenjt,

ndjenje sikur po m’vjen e shtrenjte

pyt a po munesh me nejt

dhe pse t’du them “NUK DU”

Na-Ra-Na-Ra-Ne, Na-Ra-Na-Ra-Ne

per vete po m’bon

dhe s’mundem me t’ndal,

Na-Ra-Na-Ra-Ne, Na-Ra-Na-Ra-Ne

per mu kjo s’o normal

REF. 2x:

Can I, Can I, Can I ring the alarm

pa kuptu kam fillu duke t’dasht

baby, baby, baby you shot me down

I’m in love yeah! I’m in… I’m in love yeah!

Ndjenjen un e kam t’shenjt,

ndjenje sikur po m’vjen e shtrenjte

pyt a po munesh me nejt

dhe pse t’du them “NUK DU”

don me m’pas,

sonte ta kam thene “JO”

m’vjen inat se ti po m lexon “PO”

sa t’kam larg vetem nata po m’shkon

honey ti me mungon

Na-Ra-Na-Ra-Ne, Na-Ra-Na-Ra-Ne

per vete po m’bon

dhe s’mundem me t’ndal,

Na-Ra-Na-Ra-Ne, Na-Ra-Na-Ra-Ne

per mu kjo s’o normal

REF. 2x:

Can I, Can I, Can I ring the alarm

pa kuptu kam fillu duke t’dasht

baby, baby, baby you shot me down

I’m in love yeah! I’m in… I’m in love yeah!

Can I, Can I, Can I ring the alarm (4x)