Ensi Se Do Ti Them Asaj Testo

ja zilja ra ora mbaroj

mezi po pres qe ta takoj

dhe vajza duket me cante ne dore

dhe si nje flutur ajo vrapon

ja zilja ra ora mbaroj

mezi po pres qe ta takoj

dhe vajza duket me cante ne dore

dhe si nje flutur ajo vrapon

se do ti them asaj

te dua ty moj vajze

se do ti them asaj

te dua ty moj vajze…ty mooooj vajze

…midis te tjerve shpejt une dalloj

shoh syt e saj qe sjan te qet

dhe me kerkojn

…dhe vajza duket

me cante ne dor

dhe si nje flutur ajo vrapon

vjen drejt meje po nxiton

syt e saj sjan te qet me kerkon

dhe vajza duket me cant n dor

dhe si nj flutur ajo vrapon

se do ti them asaj

te dua ty moj vajz

se do ti them asaj

te dua ty moj vajz

….ty moj vaaaaaaajjjjjjjzzzzzzzzzzzzzzz