Ensi celesin e zemres testoE tani un do hap fleten


Fleten e volum tjeter


Qe do nis me ty


Un jetoj per ty


E Kujtimin ton te vjeter


Panoramen ton te jetes


Qe e kam me ty


Do ja shkruaja ty


Se do jem per ty,do jem aty


Se do jem per ty,do jem aty


Pergjithmon


E jotja un jam II


Se ti e ke qelsin e zemres


E ke qelsin e zemres


Do't mungoja dhe nese nuk do te,


Takoja kurr


E ke qelsin e zemres


E ke qelsin e zemres


E qfar do ti nga un,


Do kesh gjithmon


se per mua je frymarrje


emri yt ne vena me flet


me shiko ne sy


boten jap per tyyy


se do jem per ty,do jem aty


se do jem per ty,do jem aty


pergjithmon


e jotja un jam


Se ti e ke qelsin e zemres


E ke qelsin e zemres


Do't mungoja dhe nese nuk do te,


Takoja kurr


e ke celsin e zemres


e ke celsin e zemres


e cfar do ti nga un,


do e kesh gjithmon


do bertas me ty


mbase do tshaj ty


do merzitemi pa fund


e di do ket lot


e di do jen kot


betohem para teje sot


sdo te flas me ty


1 dit ndoshta 2


ndjenja jon tgjitha i mund


betohem un soot


e jotja un jaammm


se ti e ke celsin e zemres


ti e ke celsin e zemres


no no no no no nooooo


yeeeeieeeiii


Se ti e ke qelsin e zemres


E ke qelsin e zemres


Do't mungoja dhe nese nuk do te,


Takoja kurr


e ke celsin e zemres


e ke celsin e zemres


e cfar do ti nga un,


do e kesh gjithmon


e cfar do ti nga un


do e kesh gjithmon