Ensi edhe 1 here testoEshte nje moment


edhe nje dite


eshte thjesht nje caste


qe shum e kam prit


Ishte nje enderr e vjeter


Jeta ime ne nje dimension tjeter


Sot me ty pran e kam dashurin


Sot me ty pran e kam dhe lirin


Dua te ngjitem atje lart te shoh yjet qe me mua jane..


Ref:


Edhe 1 here te ngjitem lart


Edhe 1 here te ndjej pasionin e zjart


Edhe 1 here te jem aty


Edhe 1 here te shikoj yjet si ti


Edhe 1 here te shkoj me lart


Edhe 1 here dua te jem me ty pran


Edhe 1 here edhe 1 here ti kthejm kujtimet si ateher.


Eshte nje moment


edhe nje dite


eshte thjesht nje caste


qe shum e kam prit


Ishte nje enderr e vjeter


Jeta ime ne nje dimension tjeter


Sot me ty pran e kam dashurin


Sot me ty pran e kam dhe lirin


Dua te ngjitem atje lart te shoh yjet qe me mua jane..


Ref:


Edhe 1 here te ngjitem lart


Edhe 1 here te ndjej pasionin zjart


Edhe 1 here te jem aty


Edhe 1 here te shikoj yjet si ti


Edhe 1 here te shkoj me lart


Edhe 1 here dua te jem me ty pran


Edhe 1 here edhe 1 here ti kthejm kujtimet si ateher.


Ejjjiii ouuu uuu nananana naa


Edhe 1 here te ngjitem lart


( Te ngjitem lart)


Edhe 1 here te ndjej personin e zjart


Edhe 1 here te jem aty


( Te jem aty )


Edhe 1 here te shikoj yjet si ti


Edhe 1 here te shkoj me lart


Edhe 1 here dua te jem me ty pran


Edhe 1 here edhe 1 here ti kthejm kujtimet si ateher.


uuuu ooouu jeee jeee ee.......