Ensi lulet mbledh per henen testoNë burgun që shikon njerëzit mezi rrinë


më thuaj pse jetën kalon në vetmi ti


një mbretëreshë e yjeve ti je


por një mik nuk ke


dhe mërzitesh


kam frikë se mos venitesh


Sa keq më vjen një shok nuk gjen


ta dish se vetmia s`di ç`është dashuria


dhe kur ti dashurinë do ta provosh


më tepër do ndriçosh


une të lutem


ti dashuro të lutëm


(refren)


Në je Hënë e plotë apo mos je gjysëm Hëne


sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje


dhe ulesh në zemra


dhe çel mijëra endrra


lëndinave bredh....


Lulet mbledh për Hënën


(fund refreni)


Sa keq më vjën një shok nuk gjen


ta dish se vetmia s`di ç`është dashuria


dhe kur ti dashurinë do ta provosh


më tepër do ndriçosh


une të lutem


ti dashuro të lutëm


(refren)


Në je Hënë e plotë apo mos je gjysëm Hëne


sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje


dhe ulesh në zemra


dhe çel mijëra endrra


lëndinave bredh....


Lulet mbledh për Hënën


(refren)


Në je Hënë e plotë apo mos je gjysëm Hëne


sekretet mbulon ti me magjinë e çdo mbrëmje


dhe ulesh në zemra


dhe çel mijëra endrra


lëndinave bredh....


Lulet mbledh për Hënën