Ensi per nje cast me ndali zemra testoPër një çast, më ndali zemra, s'ishe ti,


Shpirtin sonte, ma trazove përsëri


Më kujtohet ,sa shumë prisja,


Që të ndjeja erën tënde


Kthehu, dhe një herë të të shihja.


Ëndrra gjumin ,ma këputi e më zgjoi ,


Mbi nënkres të ndjeva frymën, ku je ti ,


Puthjet ende janë të nxeta,


S'na i ftoh dot largësia.


Eja ,mos u fshih vetëm në ëndrra.


Unë dhe ti ,


Lusnim natën që edhe pak të zgjaste,


Të mos kish agim ,


Edhe dielli fare të mos lindte,


Vetëm unë dhe ti ,


Lusnim natën që pafund të zgjaste


Të mos kish mbarim,


Edhe dielli atë ditë të shuhej ,


Ndarje të mos kish


Nëse mijëra kilometra sot na ndajnë .


Ref.


Mos më thuaj humbi dashuria


Më të madhe e bën largësia


Eja zemer netët ti përcjellim si dikur


Dashuria nis me ty ,me ty mbaron


Je kuptimi që merr dita sa fillon


Puthjet ende janë të nxehta


S'na i ftoh dot largësia


Eja, mos u fshih vetëm në ëndrra


Unë dhe ti


Lusnim natën që edhe pak të zgjaste


Të mos kish agim


Edhe dielli fare të mos lindte


Vetëm unë dhe ti


Lusnim natën që pafund të zgjaste


Të mos kish mbarim


Edhe dielli atë ditë të shuhej


Ndarje të mos kish..Ndarje te mos kish..ooo...oo


Unë dhe ti


Lusnim natën që pa fund të zgjaste


Të mos kish mbarim


Edhe dielli atë ditë të shuhej


Ndarje të mos kish


nese mira kilometra sot na ndajn


Ref.


Mos më thuaj humbi dashuria


Më të madhe e bën largësia


Eja zemer netët ti përcjellim si dikur


Mos më thuaj humbi dashuria


Më të madhe e bën largësia


Eja zemer netët ti përcjellim si dikur


Mos më thuaj humbi dashuria


Më të madhe e bën largësia


Eja zemer ..ejaaa si dikur..